Kontakt os

Tilbygning og ombygning

Tilbygning og ombygning af hus med over 30 års erfaring
​Har I behov for mere plads i hjemmet, kunne I godt tænke jer at dele nogle rum op, eller ønsker I måske at have mere plads i køkkenet til at være sammen i?

Det kunne også være, at I drømmer om en større stue, børneværelse eller et større og mere funktionelt bryggers? Måske kunne I godt tænke jer en udestue? Uanset hvad I drømmer om, kan vi hjælpe jer med en tilbygning eller ombygning af hus, der passer til jeres ønsker og behov.

​Hos Tømrer- og Snedkermester Bjarne Petersen har vi hjulpet kunder i Søborg, Lyngby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn med at indfri deres drømme om en tilbygning eller ombygning af hus siden 1985.

​Ombygning af hus til aftalt tid
Med mere end 32 års erfaring ved vi, hvor lang tid et byggeprojekt med en tilbygning og ombygning af hus vil tage, og derfor vil vi altid kunne levere vores arbejde til aftalte tid. ​Derudover lever vi af tilfredse kunder, så det er naturligvis en selvfølge, at vi yder god service under hele projektet og processen.

​Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig garanti for dækning af sjusk, mangler og fejl i din til- eller ombygning for op til 100.000 kroner.

​Få et uforpligtende tilbud på din om- eller tilbygning
Vi vurderer gerne dit projekt og udarbejder et uforpligtende tilbud på en ombygning af hus eller tilbygning til din bolig.

​Ring til os allerede nu på telefon 40 17 57 09, skriv til e-mail bpfirma@bjarnepetersen.dk eller send os en forespørgsel via vores kontaktformular.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.