Kontakt os

Reparation af trægulv og plankegulve

Reparation af trægulv og renovering af plankegulv
Hos Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen i Søborg har vi årelang erfaring inden for renovering og reparation af trægulv og plankegulv.

​Derfor er vi i stand til at stå for renoveringen eller reparationen af alle typer trægulve – uanset om det er for private eller erhverv i Lyngby, Hellerup eller omegn.

​Så godt som nyt trægulv eller plankegulv
Træ er et fantastisk og smukt materiale, men som med så meget andet, så kræver plankegulv og trægulv renovering og reparation for at holde sig pænt.

​Omvendt kan en renovering eller reparation af trægulv også få gulvet til at være så godt som nyt, og det har vi ekspertisen til.​

Få et uforpligtende tilbud på reparation af trægulv
Trænger gulvet til en renovering eller reparation, eller har du nogle spørgsmål til vores renoveringsarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

​Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af plankegulv eller reparation af trægulv.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 17 57 09, eller du kan skrive til vores e-mail på bpfirma@bjarnepetersen.dk.

​Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular og beskrive din forespørgsel – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.