Reparation af bindingsværk

Renovering og reparation af bindingsværk og bjælkehuse

Renovering og reparation af bindingsværk og bjælkehuse

Hos Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen løser vi alle typer opgaver inden for renovering og reparation af bindingsværk og bjælkehuse i Søborg, Lyngby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn. Vi er specialister inden for dette gamle og traditionsbundne konstruktionsprincip.

​Materialer af kun den højeste kvalitet

Vi bruger materialer af højeste kvalitet, når vi udfører renovering og renovationsamt andet reparationsarbejde på eksisterende bindingsværkshuse og bjælkehuse.

​Få rådgivning om renovering af bindingsværk

Så skal du bygge nyt eller have lavet reparation på dit gamle bindingsværkshus, så kan du trygt tage os med på råd og lade os påtage os opgaven med byg eller renovering af bindingsværk så du kan få opfyldt både dine ønsker og behov. Vi har knap 40 års erfaring inden for branchen og har deringennem opbygget speciale inden for reparation af bindingsværk.

Se her billeder fra vores tidligere arbejde.

Vi tilbyder også tilbygning og ombygning af huse med forskellig konstruktion.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave her

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores renoveringsarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på e-mail bpfirma@bjarnepetersen.dk eller ringe til os på telefon 40 17 57 09. Da vi ved, at du sikker thar mange overvejelser, så står vi altid klar til at svare på spørgsmål omkring reparation og renovering af bindingsværk og bjælkehuse.

​Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave med renovering af bindingsværk og bjælkehus. ​Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med netop dit bindingsværkshus eller bjælkehus. ​Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular.

Vi tilbyder også tilbygning og ombygning af huse med forskellig konstruktion.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave her

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores renoveringsarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på e-mail bpfirma@bjarnepetersen.dk eller ringe til os på telefon (+45) 40 17 57 09. Da vi ved, at du sikker thar mange overvejelser, så står vi altid klar til at svare på spørgsmål omkring reparation og renovering af bindingsværk og bjælkehuse.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave med renovering af bindingsværk og bjælkehus. ​Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med netop dit bindingsværkshus eller bjælkehus. ​Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.