Kontakt os

Reparation af bindingsværk

Renovering og reparation af bindingsværk og bjælkehuse

Hos Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen løser vi alle typer opgaver inden for reparation og renovering af bindingsværk og bjælkehuse i Søborg, Lyngby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn. Vi er specialister inden for dette gamle og traditionsbundne konstruktionsprincip.

​Materialer af højeste kvalitet

Vi bruger materialer af højeste kvalitet, når vi udfører renovering af bindingsværk samt andet reparationsarbejde på eksisterende bindingsværkshuse og bjælkehuse.

​Få rådgivning om renovering og reparation af bindingsværk

Så skal du bygge nyt eller have lavet reparation på dit gamle bindingsværkshus, så kan du trygt tage os med på råd og lade os påtage os opgaven med byg eller renovering af bindingsværk. Vi er dygtige og ved, hvad vi taler om.

Se billeder fra tidligere arbejde her.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave her

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores renoveringsarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

​Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave med renovering af bindingsværk og bjælkehus. ​Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med netop dit bindingsværkshus eller bjælkehus. ​Du kan enten skrive til os på e-mail bpfirma@bjarnepetersen.dk eller ringe til os på telefon 40 17 57 09.

Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.