Kontakt os

Nye døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer i Søborg og omegn

Hos Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen giver vi din bolig ny stil med nye vinduer og døre. Vi har siden 1985 tilbudt udskiftning af døre og vinduer i Søborg samt for kunder i Lyngby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn.

​Det betyder, at vi har tilegnet os en del erfaring med montering og udskiftning. Herfra har vi lært, at dørene og vinduernes stil, facon og størrelse har stor betydning for det færdige resultat.

​Til en romantisk patriciervilla kan det for eksempel være en god ide at vælge vinduer og døre med smalle sprosser, mens andre stilarter passer bedre til den modernistiske villa. Vi kan også hjælpe med indvendige døre og vægge.

​Få hjælp til materialevalg

Vi hjælper gerne med at vælge materialer, som har stor betydning for sprossens levetid. At vælge energirigtige materialer i den rigtige størrelse vil samtidig sænke din el-regning og give dig mere lys og mere luft. Alt i alt et bedre indeklima og en bedre livskvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan vi giver din bolig ny stil.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering. Ring til os allerede nu på telefon 40 17 57 09 og fortæl os om dine ønsker. ​Du er også velkommen til at sende os en e-mail på bpfirma@bjarnepetersen.dk, og så vil vi vende retur hurtigst muligt.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.